Maanantaiharjoitukset

Maantain harjoitukset 18:00-19:30 on jatkossa avoinna kaikille Freefencer-tason oppilaille . Maanantain tunnilla ei ole muodollista opetusta, vaan se on kaikkien aseiden edistyneille miekkailijoille tarkoitettu  opintopiirityyppinen harjoitus, jossa harjoitellaan ryhmässä osallistujien omien tarpeiden ja ideoiden mukaisesti. 

Koska maanantain tunnilla ei ole muodollista opettajaa, tulee sinne ilmoittautua myclubissa sunnuntaina klo 16 mennessä. Tällöin voimme varmistaa, että salin ovet avataan maanantaina.  Jos treeneihin ei ole ilmoittautuneita ajoissa on mahdollista, että ovet eivät ole auki.

Maanantain tunnille osallistuminen edellyttää seuraavien ehtojen täyttämistä.

  • Olet käynyt vapaamiekkailuun valmistautuminen -tunnin tai seminaarin.* 
  • Osaat lukea harjoittamaasi manuaalia riittävästi omatoimisen harjoittelun tueksi.
  • Pystyt esittämään tunnin alussa haluamasi harjoitusaiheen ja idean se harjoittelemiseksi.
  • Pystyt toteuttamaan harjoitusidean turvallisesti ja siten, että se on hyödyllinen kaikille osallistujille.

* vapaamiekkailuun valmistautumistunti on Fioren tiistain lukujärjestyksessä tunti nro 8, joten se toistuu 8 viikon välein. Tällä tunnilla käydään läpi turvallisen freeplayn perusteet ja sen tarkoitus on mahdollistaa turvallinen vapaamiekkailu sopivalla intensiteetillä täydessä varustuksessa. Vaihtoehtoisesti voit myös kysyä harjoitusten vetäjältä onko sinulla jo tarpeeksi kokemusta vapaamiekkailusta jotta muodollista tuntia ei tarvitse käydä.