Alkeiskurssit

Järjestämme tavallisesti jokaisen seuramme harjoittaman aselajin alkeiskursseja vuosittain keväällä ja syksyllä.

Alla on viimeisimmät tiedotteemme liittyen järjestämiimme kursseihin.

 • Alkeiskurssi Kevät 2024
  Kurssisivu MyClubissa Luiskatie 8, Helsinki. Salin sisäänkäynti on rakennuksen takana. Kurssimaksu sisältää SHMS:n vuoden 2024 jäsenmaksun Suomen Historiallisen Miekkailun Seura järjestää historiallisen miekkailun alkeiskurssit 28.2.2024 – 14.4.2024. Alkeiskurssit järjestetään pitkämiekassa, rapiirissa, sapelissa sekä miekassa ja kupurassa. Alkeiskurssimaksulla voi osallistua kaikkien aseiden alkeiskursseille. Kursseille voi osallistua, vaikka ensimmäiset treenit jäisivät välistä. Jos haluaisit aloittaa vielä myöhemmin, … Jatka lukemista ”Alkeiskurssi Kevät 2024”
 • Alkeiskurssi Syksy 2023
  Luiskatie 8, Helsinki. Salin sisäänkäynti on rakennuksen takana. Kurssimaksu sisältää SHMS:n vuoden 2023 jäsenmaksun Suomen Historiallisen Miekkailun Seura järjestää historiallisen miekkailun alkeiskurssit 5.9.2023 – 15.10.2023. Alkeiskurssit järjestetään pitkämiekassa, rapiirissa, sapelissa sekä miekassa ja kupurassa. Alkeiskurssimaksulla voi osallistua kaikkien aseiden alkeiskursseille. Kursseille voi osallistua, vaikka ensimmäiset treenit jäisivät välistä. Jos haluaisit aloittaa vielä myöhemmin, ole yhteydessä … Jatka lukemista ”Alkeiskurssi Syksy 2023”
 • Alkeiskurssit kevät 2023
  Ilmoittautumissivulle Suomen Historiallisen Miekkailun Seura järjestää historiallisen miekkailun alkeiskurssit 28.2.2023- 9.4.2023. Alkeiskurssit järjestetään pitkämiekassa, rapiirissa, sapelissa sekä miekassa ja kupurassa. Opetus toteutetaan suomeksi tai englanniksi osallistujien tarpeiden mukaan. Alkeiskurssimaksulla voi osallistua kaikkien aseiden alkeiskursseille. Kursseille voi osallistua, vaikka ensimmäiset treenit jäisivät välistä. Jos haluaisit aloittaa vielä myöhemmin, ole yhteydessä SHMS:sään sähköpostilla info@miekkakoulu.fi. Alkeiskurssitunnit järjestetään seuraavasti: … Jatka lukemista ”Alkeiskurssit kevät 2023”
 • Syystiedote 2022
  Treeniajat muuttuvat Seura palaa takaisin normaaliin treeniaikatauluun 1.8.2022 alkaen, joten maanantain ja tiistain treenit palaavat. Meillä on ilo saada Joeli Takala vetämään torstain Fioretreenejä elo-syyskuun ajaksi. Näissä treeneissä tulee olemaan tavallista enemmän painia,  jota olemmekin valitettavasti laiminlyöneet pandemia-aikana. Seuralle hankitut tatamimatot helpottavat painin harjoittelemista. Syysblokki alkaa Elo-joulukuun treenikortti on myynnissä. Muistakaa myös varmistaa, että olette … Jatka lukemista ”Syystiedote 2022”
 • Historiallisen miekkailun peruskurssit keväällä 2022
  Luiskatie 8, Helsinki Hinta 50€ (35€ opiskelijat) Ilmoittautuminen: info@miekkakoulu.fi www.miekkakoulu.fi SHMS (Suomen Historiallisen Miekkailun Seura ry)   järjestää 1.3.2022 – 3.4.2022 pitkämiekan, rapiirin, sapelin sekä miekan ja kupuran alkeiskurssit. Alkeiskurssin hinta on 50€ (35€ opiskelijat). Kurssimaksulla voit osallistua haluamillesi kursseille – yhdelle, kahdelle tai vaikka niille kaikille. Kursseille voi osallistua, vaikka ensimmäiset treenit jäisivät välistä. … Jatka lukemista ”Historiallisen miekkailun peruskurssit keväällä 2022”