Syystiedote 2022

Treeniajat muuttuvat

Seura palaa takaisin normaaliin treeniaikatauluun 1.8.2022 alkaen, joten maanantain ja tiistain treenit palaavat.

Meillä on ilo saada Joeli Takala vetämään torstain Fioretreenejä elo-syyskuun ajaksi. Näissä treeneissä tulee olemaan tavallista enemmän painia,  jota olemmekin valitettavasti laiminlyöneet pandemia-aikana. Seuralle hankitut tatamimatot helpottavat painin harjoittelemista.

Syysblokki alkaa

Elo-joulukuun treenikortti on myynnissä. Muistakaa myös varmistaa, että olette maksanut vuoden 2022 jäsenmaksun. Vuonna 2022 alkeiskursseilla olleiden alkeiskurssimaksuun sisältyi 2022 jäsenmaksu.

Alkeiskurssit

Järjestämme 6.9 alkaen alkeiskurssit kaikissa aseissa. Alkeiskurssit kestävät 6 viikkoa ja ainakin ensimmäisillä tunneilla voi olla reilusti porukkaa. Tällöin kannattaa käydä torstain fioretunneilla ja maanantain 1-kätisten aseiden tunneilla, joissa lienee vähemmän aloittelijoita. 

Nimetyt lainamaskit

Nimetyt lainamaskit otetaan takaisin yhteiseen käyttöön syyskuun alussa ja vain uusille alkeiskurssilaisille annetaan nimetyt lainamaskit. Muiden olisi joko hyvä hankkia oma maski tai sitten tulee käyttää nimeämättömiä lainamaskeja. 

Peruskäyttöön (pariharjoitukset ja kevyt ja hidastettu vapaamiekkailu) soveltuu mikä tahansa 350 newtonin miekkailumaski. Vapaamiekkailua varten olisi kuitenkin suositeltavaa hankkia vähintään 800 newtonin maski ja mielellään HEMAan tarkoitettu.  HEMAan tarkoitetut maskit ovat muutenkin suositeltavia myös ihan perusharjoitteluun.

Kysy whatsapissa, spostilla tai treeneissä vinkkejä maskin hankkimiseen.

Maskeja saa nopeastikin esim seuraavista paikoista:

https://www.miekkailutarvike.fi/index.php?cPath=136_182_168

Jos tilaat täältä, merkitse miekkailuseuraksi SHMS

https://rautaportti.fi/tuote-osasto/moderni-maailma/modernin-maailman-haarniskat/

Seurallamme on koodi jolla saa 10% alennuksen Rautaportista. Kysele tästä lisää treeneissä.

Vuoden 2023 hallitus

Seuramme pyörii vapaaehtoisvoimin ja hallitus kaipaa aktiiveja. Jos olet järjestöjyrä ja kaipaat lisää tekemistä tai olet muutoin kiinnostunut harrastuksen hallinnollisessa puolessa auttamisessa, apuasi kaivataan. Ilmianna itsesi Terolle, Rasmukselle, Henrylle, Aleksille, Harrille tai Tuomakselle.