Alkeiskurssit

Järjestämme tavallisesti jokaisen seuramme harjoittaman aselajin alkeiskursseja vuosittain keväällä ja syksyllä.

Alla on viimeisimmät tiedotteemme liittyen järjestämiimme kursseihin.

• Historiallisen miekkailun peruskurssit keväällä 2022
    Luiskatie 8, Helsinki Hinta 50€ (35€ opiskelijat) Ilmoittautuminen: info@miekkakoulu.fi www.miekkakoulu.fi SHMS (Suomen Historiallisen Miekkailun Seura ry)   järjestää 1.3.2022 – 3.4.2022 pitkämiekan, rapiirin, sapelin sekä miekan ja kupuran alkeiskurssit. Alkeiskurssin hinta on 50€ (35€ opiskelijat). Kurssimaksulla voit osallistua haluamillesi kursseille – yhdelle, kahdelle tai vaikka niille kaikille. Kursseille voi osallistua, vaikka ensimmäiset treenit jäisivät välistä. … Jatka lukemista ”Historiallisen miekkailun peruskurssit keväällä 2022”
  • Yhden käden miekan taito
    Guy Windsor saapuu opettamaan lähteestä riippumattoman seminaarin, joka keskittyy  yhden käden miekan käytön yleisiin piirteisiin (kärjen hallinta, pistäminen, jalkatyö jne.). Seminaari soveltuu monille yhden käden miekoille, esimerkiksi rapiirille, sapelille tai pukumiekalle. Seminaari soveltuu sekä aloittelijoille että kokeneemmille miekkailijoille ja opetus on englanniksi. Aika: Sunnuntai 21 marraskuuta 2021 klo 11-17. Tunnin ruokatauko. Paikka: Jakomäen sali, Luiskatie … Jatka lukemista ”Yhden käden miekan taito”