Miekan & kupuran alkeiskurssi

SUNNUNTAI 29.08.2021 – 3.10.2021 12.00-14.00

Hinta: 50€ (35€ opiskelijoille ja työttömille). Ilmainen harjoitusmaksua maksaville jäsenille.

Hinta sisältää kaikki alkeiskurssit, joten yhdellä alkeiskurssimaksulla voit osallistua kaikille alkeiskursseille.

Ilmoittatumiset: info@miekkakoulu.fi

Pääopettaja: Mikko Mustajärvi

Miekan ja kupukilven alkeiskurssi opettaa perusteet miekkailusta miekan ja kupukilven kanssa. Tämä käsittää perusasennot, jalkatyön, hyökkäämisen ja puolustuksen sivumiekan ja kilven kanssa. Kurssin pariharjoitukset on rakennettu Royal Armories I.33 (c.a 1300-1320) käsikirjoituksen pohjalta, jotka valmistelevat miekkailijan vapaamiekkailuun.

Tarvitset vain sisäliikuntavarusteet. Harjoitusasumme on valkoinent-paita, mustat sisäliikuntahousut ja sisäpelikengät. Poikkeuksellisesti lisävarusteena on omat hanskat. Työ-, puutarha- tai ihan vain perushansikas.

Oppilaille annettaan poikkeusoloissa nimikkomaski. Muut varusteet on saataville koululta.

Ensimmäinen harjoitustunti on ilmainen. Tunnin jälkeen voit päättää jatkatko kurssilla ja maksat osallistumismaksun. Voit osallistua kurssille, vaikka et pääsisi ensimmäiselle tunnille- Jos haluaisit liittyä, mutta useampi tunti on jäänyt väliin, ota yhteyttä meihin: info@miekkakoulu.fi

Alkeiskurssin aikana voit osallistua kaikille muille koulun tarjoamille alkeiskursseille, yhdellä alkeiskurssimaksulla. Tiistaisin harjoittelevat miekkailijat ovat tervetulleita myös edistyneemmille tunneille tiistaisin ja torstaisin.

Alkeiskurssimaksu sisältää ensimmäisen vuoden jäsenmaksun Suomen Historiallisen Miekkailun Seuralle (ry).