Sapelin alkeiskurssi

TORSTAISIN 26.8.2021 – 30.09.2021 19:30-20:30

Hinta sisältää kaikki alkeiskurssit, joten yhdellä alkeiskurssimaksulla voit osallistua kaikille alkeiskursseille.

Ilmoittautumiset: info@miekkakoulu.fi

Pääopettaja: Tero Alanko

Sapelin peruskurssilla voit opetella Charles Roworth’in (The Art of Defence on Foot with Broad Sword and Sabre; 1804) Sapelin perusteet.

Tarvitset vain sisäliikuntavarusteet. Harjoitusasumme on valkoinent-paita, mustat sisäliikuntahousut ja sisäpelikengät.  Poikkeuksellisesti lisävarusteena on omat hanskat. Työ-, puutarha- tai ihan vain perushansikas.

Oppilaille annettaan poikkeusoloissa nimikkomaski. Muut varusteet on saataville koululta.

Ensimmäinen harjoitustunti on ilmainen. Tunnin jälkeen voit päättää jatkatko kurssilla ja maksat osallistumismaksun. Voit osallistua kurssille, vaikka et pääsisi ensimmäiselle tunnille- Jos haluaisit liittyä, mutta useampi tunti on jäänyt väliin, ota yhteyttä meihin: info@miekkakoulu.fi

Alkeiskurssin aikana voit osallistua kaikille muille koulun tarjoamille alkeiskursseille, yhdellä alkeiskurssimaksulla. Tiistaisin harjoittelevat miekkailijat ovat tervetulleita myös edistyneemmille tunneille tiistaisin ja torstaisin.

Alkeiskurssimaksu sisältää ensimmäisen vuoden jäsenmaksun Suomen Historiallisen Miekkailun Seuralle (ry).