Rapiirin alkeiskurssi

Keskiviikkoisin 18.00-19.30 25.8 – 29.9.2021

Hinta: Ilmainen harjoitusmaksuja maksaville jäsenille. Alkeiskurssin hinta on 50€ (35€ opiskelijat). Kurssimaksulla voit osallistua haluamillesi kursseille – yhdelle, kahdelle tai vaikka niille kaikille. Kursseille voi osallistua, vaikka ensimmäiset treenit jäisivät välistä. Jos haluaisit aloittaa vielä myöhemmin, ole yhtetydessa SHMS:sään sähköpostilla.

Pääopettaja: Henry Vilhunen

Rapierimme perustuu Ricardo Capoferro, 1610 Grande Simulacra:an.

Tarvitset vain sisäliikuntavarusteet. Harjoitusasumme on valkoinent-paita, mustat sisäliikuntahousut ja sisäpelikengät. Poikkeuksellisesti lisävarusteena on omat hanskat. Työ-, puutarha- tai ihan vain perushansikas.

Oppilaille annettaan poikkeusoloissa nimikkomaski. Muut varusteet on saataville koululta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä info@miekkakoulu.fi