Pitkänmiekan alkeiskurssi

TIISTAISIN 24.8.2021 – 28.9. 2021, 18.00-19.00

Hinta: 50€ (35€ for opiskelijoille, työttömille). Ilmainen harjoitusmaksuja maksaville jäsenille.

Hinta sisältää kaikki alkeiskurssit, joten yhdellä alkeiskurssimaksulla voit osallistua kaikille alkeiskursseille.

Ilmoittautumiset: info@miekkakoulu.fi

Pääopettaja : Ilpo Luhtala

PItkänmiekan alkeiskurssilla opetellaan italialaisen pitkänmiekan- ja tikaritaistelun perusteet, siten kun Fiore Dei Liberi ne opastaa kirjassaan: Il Fiore Di Battagliassa (1410).

Tarvitset vain sisäliikuntavarusteet. Harjoitusasumme on valkoinent-paita, mustat sisäliikuntahousut ja sisäpelikengät. Poikkeuksellisesti lisävarusteena on omat hanskat. Työ-, puutarha- tai ihan vain perushansikas.

Muut varusteet on saataville koululta. Oppilaille annettaan poikkeusoloissa nimikkomaski.

Ensimmäinen harjoitustunti on ilmainen. Tunnin jälkeen voit päättää jatkatko kurssilla ja maksat osallistumismaksun. Voit osallistua kurssille, vaikka et pääsisi ensimmäiselle tunnille- Jos haluaisit liittyä, mutta useampi tunti on jäänyt väliin, ota yhteyttä meihin: info@miekkakoulu.fi

Alkeiskurssin aikana voit osallistua kaikille muille koulun tarjoamille alkeiskursseille, yhdellä alkeiskurssimaksulla. Tiistaisin harjoittelevat miekkailijat ovat tervetulleita myös edistyneemmille tunneille tiistaisin ja torstaisin.

Alkeiskurssimaksu sisältää ensimmäisen vuoden jäsenmaksun Suomen Historiallisen Miekkailun Seuralle (ry).